Showman Xavi

Animador d’actes i espectacles

L’animador ideal per al teu esdeveniment

Animador, músic, actor i transformista, així podríem definir tot el que engloba el Showman Xavi.

Una mescla perfecta d’humor, capacitat comunicativa i espontaneïtat que farà del teu esdeveniment una jornada inoblidable.

Si vols dinamitzar la teva festa de la manera més divertida i original, el Showman Xavi ho farà possible. Encarnarà al personatge perfecte per acompanyar als assistents i fer-los passar una bona estona.

Animador

El Xavi converteix les festes d’aniversari en celebracions plenes de diversió. Amb jocs interactius, música al gust i una atmosfera alegre, aconseguirà crear records que perdurin per sempre.

Presentador

Amb la seva presència carismàtica, el Xavi guiarà l’audiència del vostre esdeveniment amb total professionalitat, aportant el seu toc d’humor característic.

Pregoner

Ja sigui en festes majors, fires, inauguracions o altres actes festius, el Xavi trobarà la forma de connectar amb el públic i convertir l’ocasió en un moment especial i memorable.

Speaker

Amb la seva veu enèrgica i el seu estil espontani, mantindrà l’audiència enganxada i amb els ànims elevats en tota mena d’actes: Carnaval, baixada d’andròmines, curses, aplecs…

La meva missió com a showman és construir històries que connectin amb l’ànima de l’audiència per transformar l’ordinari en extraordinari. 

Showman Xavi, presentador i humorista

Vols dinamitzar la teva celebració d’una forma original i divertida? Necessites contractar un showman, actor, presentador o humorista per la zona de Tarragona i poblacions properes?

Explica’ns la teva idea i el Xavi buscarà el personatge ideal per a fer del teu esdeveniment tot un èxit.