Música en directe

Mel i Mató

música en viu per a esdeveniments especials

Mel i Mató és una formació musical amb el Xavi Martín a guitarra, veu, bombo i caixa, i la Rosa Garcia a la veu.

Amenitzem tota mena de celebracions amb música en directe en català.

Un gran espectacle en petit format, íntim i ple de complicitat amb el públic -que sovint acaba cantant amb nosaltres i fent encara més especial la vetllada-.

Diades populars

Amenitzem festes nacionals com la Diada de Catalunya o la de Sant Jordi, aportant una atmosfera festiva on la música catalana és la protagonista.

Celebracions privades

Acompanyem tota mena de casaments, dinars, sopars i vetllades amb música en directe, creant un ambient agradable, festiu i distès.

Concerts de Nadal

Portem la màgia del Nadal al vostre esdeveniment, fent que el públic gaudeixi d’una preciosa selecció de nadales. 

Actes de Festa Major

Impulsem l’alegria de les festes majors amb una selecció de les millors cançons catalanes, des dels clàssics fins a temes més actuals i animats. 

La música és més que una interpretació artística, és una experiència sensorial capaç d’emocionar i elevar el significat d’un moment.

Música catalana per a actes i celebracions

El nostre repertori inclou el bo i millor de la música catalana: des dels clàssics, passant pels cantautors de la nova cançó (Serrat, Llach, Raimon, Sisa…). No ens oblidem dels temes més populars i actuals, i sovint rematem l’espectacle amb una miqueta de Rumba i Rock català.

També podem adaptar el concert als vostres gustos i al dels assistents, oferint l’opció de personalitzar al màxim l’actuació.

Vols amenitzar la festa amb un concert en directe de música en català? Contacta amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a fer realitat el que tens en ment.